Welkom - Ons opvoedingsproject

Graag heten wij u namens de ganse scholengemeenschap LKB vzw hartelijk welkom op de website van de “EYMARDSCHOOL”.

Een welkomstwoord

• Als schoolteam zetten we ons ten volle in voor de opvoeding, het onderwijs, de verzorging en de therapie van onze leerlingen vanuit een christelijk geïnspireerde visie.
  • Op onze website vind je heel wat informatie terug over wat er reilt en zeilt in onze school. Kom dus regelmatig een kijkje nemen!
    Het schoolteam

Ons opvoedingsproject

Als katholieke school met een levensvisie willen wij in ons opvoedingsproject het kind centraal stellen.
De opdracht om onze leerlingen te begeleiden naar meer volwassenheid en gericht op een volledige ontplooiing van hun persoonlijkheid willen wij uitbouwen in gezamenlijke verantwoordelijkheid met onze ganse schoolgemeenschap.

Hierbij willen wij respect en aandacht hebben voor :
  • Elkaars geloofsovertuiging, andere levenshoudingen, culturen en tradities
  • Het bieden van kwalitatief onderwijs gericht op de ontwikkeling van de totale persoonlijkheid van ieder kind
  • Het verwezenlijken van een “hechte” school- en klasgemeenschap
Lees meer in ons schoolreglement